David Kim Rasmussen

Proffessionsbachelor i Fysioterapi (BPt)

Diplom i Osteopatisk Medicin (DO) M.R.O.DK

Medlem af Danske Osteopater og Danske Fysioterapeuter.

Mit navn er David, jeg er autoriseret fysioterapeut fra Proffessionshøjskolen Metropol i København og autoriseret osteopat fra The International Academy of Osteopathy i Gent. Jeg arbejder til dagligt i Amager Osteopati Klinik og Roskilde Osteopati med manuel behandling og træning.

I min fritid er jeg instruktør i en klub på Amager som underviser i Kung Fu og Kickboxing. 

 

Osteopatuddannelsen

Jeg bestod d. 9/9 – 2017 den internationale jury eksamen i osteopati fra The International Academy of Osteopathy, som er afslutningen på den 5årige overbygningsuddannelse for fysioterapeuter til at kunne praktisere osteopati. Dette betyder at jeg har gennemgået hele skolens pensum i muskelskelet apparatet (knogler muskler og led) bækkenorganerne, fordøjelses systemet, hjerte, lunger og kredsløb, undersøgelse og behandling af kranie og kæbe (kraniosacral), samt de avancerede integrations moduler.  Ud over eksaminering i hele pensum skal eleverne yderligere skrive en videnskabelige artikel i osteopati inden de kan komme til international jury eksamen.

På dagen for overrækkelse af mit diplom vandt jeg desuden prisen for bedste afsluttende Jury eksamen for skoleåret 2017 og blev dermed tildelt skolens Certificate of Excellence. 

 

 

 

 

 

Et par år efter at jeg afsluttede min diplom uddannelse i osteopati blev skolen akkrediteret af Buckinghamshires New University til at være en Master og Science i osteopati.

For at opnå denne grad måtte vi ældre studerende gennemgå yderligere akademisk undervisning og opgaveskrivning mens vi tog skolens post akademiske moduler.

Derfor er jeg på nuværende tidspunkt i færd med at gennemgå yderligere 2 års uddannelse i Sports Osteopati som gerne skulle ende i en titlerne PGCert i sports osteopati og MSc i osteopati.