Samarbejde

Kiropraktisk Klinik Tårnby

Ligesom osteopatien er kiropraktikken en behandlingsform som er fantastisk til at behandle problemer i bevægeapparatet.

Mit første møde med kiropraktikken var i 2011 da jeg selv kom i behandling hos kiropraktor Hans Østergaard, og det blev hurtigt klart for mig at vi havde lignende holdninger til manuel behandling og træning.

Det var derfor en stor glæde for mig, da han nogle år senere ringede mig op for at høre om jeg ville indgå i samarbejde med hans nye klinik, for at varetage træningsdelen for alle de klienter som ønskede at supplere deres kiropraktiske behandling med stabiliserende træning.

Samarbejdet mellem kiropraktorer og fysioterapeuter er ret nyt, og der er endnu ikke mange som laver dette, men det er min mening at ligesom med osteopatien, så supplerer de 2 professioner hinanden fantastisk, og vil resultere i en langt større kontinuitet i behandlingen og øget tryghed for klienten.

 

Roskilde Osteopati

Jeg har haft samarbejde med Roskilde Osteoapti siden det sidste 1½ år af min uddannelse til osteopat.

Samarbejdet med Jacob og Per har været og er stadig en fantastisk måde at udvikle mig selv som osteopat gennem et højt niveau af faglig sparring og godt kollegialt samarbejde.

 

Svømmeklubben KVIK Kastrup

Jeg har været behandler og ekstern konsulent  for KVIKs 1. hold siden 2016

Jeg står for den muskuloskeletale diagnostik og skadesforebyggelse hos elitesvømmerne, samt akut behandling op mod de store stævner.